OM OSS

”…att bli den första juridiska byrån i Sverige som enbart fokuserar på startups och tillväxtbolag.”

En Juristbyrå Av Entreprenörer För Entreprenörer

Vi som arbetar på StartupJuristerna är jurister men i våra hjärtan kommer vi alltid att först och främst vara entreprenörer. Vi älskar juridik men kan samtidigt inte hålla oss borta från att driva en rad sidoprojekt inom allt från socialt entreprenörskap till jämförelsetjänster och investeringsplattformar.

Kreativitet och passion är våra överlägset största drivkrafter. Vi tänder till på nyskapande idéer och positiv energi. Framförallt inspireras vi av möten med nya människor. Det är i dessa möten som vi gör allra störst skillnad och det är också här som förutsättningar för verklig förändring kan uppstå. Vår mission är därför enkel;
Vi vill ge dig som nyföretagare en trygghet som tillåter dig att tänka stort, våga ta risker och framförallt; inspirera och förändra din omvärld!

Om du känner att du delar våra värderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss, oavsett om det gäller juridisk rådgivning, ett givande samarbete eller en god kopp kaffe. Vi finns allt som oftast på Drottninggatan 88F, redo att ta oss an dina och andra entreprenörers utmaningar!

VILL DU LÄRA KÄNNA OSS BÄTTRE?

En bild säger mer än tusen ord och här har ni hundratals bilder som tillsammans berättar vilka vi är, på riktigt!

Följ med oss i en vardag fylld av glädje, inspiration och spännande möten.
Här får ni en inblick i vad vi gör och hur vi arbetar tillsammans med våra klienter.

eller

ring oss på 08-30 94 84